Nederlands
English


Historie van Aspen

Aspen Chiptuning houdt zich bezig met hoogwaardige chiptuning. Onze medewerkers hebben in eerste instantie een aantal jaren in loondienst in de Auto en/of tuning -branche gewerkt, alwaar veel kennis en ervaring is opgedaan. Een van hen werkte voor een grote Duitse tuner, waar de kennis vergroot is en een uitgebreid netwerk is opgebouwd.

Om de kennis nog verder uit te bereiden is er begin 2009 een samenwerking gestart met autosport Hazelhoff Vlagtwedde BV. Inmiddels is Aspen een veelgevraagd en algemeen gewaardeerd chiptuner. Aspen wordt door velen beschouwd als de specialisten op het gebied van onder meer externe chiptuning. Aspen Chiptuning produceert onder eigen label met TuV en CE keuring. In tegenstelling tot andere aanbieders worden bij Aspen Chiptuning de diverse onderdelen per merk en type geselecteerd, zodat de klant altijd het beste en op zijn auto toegesneden produkt ter beschikking heeft.

Maatwerk dus waarin al uw specifieke wensen tot uitdrukking kunnen komen.
Aspen Chiptuning: Hogere presaties en meer motorvermogen Meer vermogen
Aspen Chiptuning: Motortuning betere afstelling inspuitdruk Eenvoudige installatie

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327