Nederlands
English


Welkom

Aspen Chiptuning houdt zich bezig met hoogwaardige chiptuning. Bij een Aspen-systeem is er sprake van externe chiptuning waarbij het systeem eenvoudig kan worden verwijderd zonder de risico’s van storingen. Een Aspen chiptuningmodule combineert de kwaliteiten van chiptuning en OBD tuning met de gemakken en voordelen van een extern systeem. Aspen Chiptuning levert voor nagenoeg ieder type auto, diesel of benzine, een specifieke tuningset die ter plaatse kan worden ingebouwd.

Voordelen van chiptuning Ook mogelijk bij nieuwe auto's met geblokkeerde ECU of VW / Audi / Skoda / Seat met TFSI / FSI / TSI motoren!
Aspen Chiptuning: Meer vermogen en betere presaties bij het trekken van een caravan Meer koppel
Aspen Chiptuning: Power tuning voor meer PK's en sneller accelereren Sneller accelereren

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327