Nederlands
English


Autofabrikanten

Waarom past de autofabrikant niet zelf een ECO-Systeem toe? Autofabrikanten doen er alles aan om voertuigen minder schadelijke stoffen te laten uitstoten en het verbruik te laten dalen, om er daarmee voor te zorgen dat u een auto kan kopen met een beter milieulabel en er minder BPM of bijtelling betaald hoeft te worden. De autofabrikant monteert echter geen ECO-Systeem. Dit komt omdat de geproduceerde voertuigen in principe voor de gehele wereldmarkt worden gemaakt. Aangezien de brandstofkwaliteit en onderhouds- en smeermiddelen (zoals olie) niet overal ter wereld van dezelfde kwaliteit en samenstelling zijn, maar de fabrikant wel altijd de zelfde emissiewaarden behoort te halen, kiest de fabrikant voor een minder gunstige middenweg.

Teneinde een optimale kwaliteit te waarborgen maakt Aspen Chiptuning gebruik van een uitgebreid netwerk. Aspen Chiptuning werkt samen met diverse andere instanties en toonaangevende bedrijven die ook bezig zijn met ontwikkelingen op het gebied van milieubesparing en brandstofbesparing. Aspen werkt uitsluitend met CE en TüV goedgekeurde producten, software en meetapparatuur. Hierdoor kunnen wij ook op alle producten die wij verkopen; Aspen Chiptuning modules en/of Aspen ECO-Tuning Modules een CE en TüV goedkeuringsbewijs en bijbehorende garanties aanbieden.

Al onze systemen, zowel de Aspen Chiptuning Modules, als de Aspen ECO-Tuning Modules zijn toepasbaar op diverse voertuigen zoals auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en boten, zowel bij benzinemotoren als dieselmotoren. Onze Chiptuning Modules en ECO-Tuning Modules zijn volledig softwarematig en worden specifiek per voertuig op maat geschreven. De modules zijn herprogrammeerbaar en daardoor dus overplaatsbaar naar een ander voertuig; een éénmalige investering, met een blijvende besparing!
Aspen Chiptuning: Meer motorkoppel en betere aansturing van de electronica Meer koppel
Aspen Chiptuning: Vrachtauto's en bedrijfswagens chippen Alle soorten motoren

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327